Ters tavan modelleri

Ters Tavan Modelleri

Ters tavan modelleri ve fiyatları SENGIL Plastik kalitesi..

Genel piyasada bulunan plastik asma tavan modellerin uzunluğu standart 6 metredir.

 SENGIL Plastik olarak uygulama yapılacak olan bölgelerde en az fire hesaplamaları ve müşterilerine 6 mt almak zorunda kalmadan ve firesiz ölçü sunarak ekonomilerine ciddi tasarruflar sağlıyoruz.

Firesiz ve ekonomik

Stoklarımızda 3.6 mt – 4 mt – 5 mt ve 6 mt uzunluklarındaki ebatlar ile gereksiz fireleri ortadan kaldırarak bütün renk ve modellerde ekonomik fiyatları doğal olarak sağlamış oluyoruz. 

Kullanım alanları

Bütün ofis – iş yeri – ev – yayla evleri – dağ evleri – teras – balkon –  ve birçok alana uygulamayı düşündüğünüz bölgelere şık ve estetik hava katmaktadır. % 70 ‘e  varan ısı yalıtımı ile enerji tasarrufu sağlamış olursunuz.

Sağlığa zararsız

Koku yaparmı , sağlığa zararlımı , kansorolejen madde varmı endişelerinden tamamen kurtulun.SENGIL Plastik tüm ürünlerini kurşunsuz ve tamamen sağlığa zararlı maddelerden arındırarak yapmaktadır.

 

Türkiye’nin her il ve ilçesine gönderim imkanı

Bütün ters tavan modellerimizi Yurt içi ve Yurt dışına kargo ile gönderim imkanı sayesinde Fabrikamızdan doğrudan alım ile oldukça ekonomik fiyatlarla muhteşem şık mekanlarınızı tasarlayabilirsiniz. 

Doğrudan İletişim

Bizimle doğrudan iletişime geçerek ters tavan modelleri, ekonomik fiyat avantajları,ödeme yöntemleri ve gönderim imkanları hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

60*60 Ters Tavan

Plastik 60*60 Kare ters tavanlar ile ilgili daha fazla ürün resimleri ve bilgisi için yukarıdaki görsele ( resime ) veya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.20’lik Ters Tavan

 

Plastik 20’lik ters tavan ürünleri ile ilgili daha fazla model görmek için yukarıdaki görsele (Resime) veya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Detaylı Ürün İncelemesi

60*60 Kare ters tavan incelemesi için buraya tıklayın.

20’lik Ters Tavan İncelemesi için buraya tıklayın.

Yardımcı Plastikleri Görmek için buraya tıklayın.